Do zadnjega streljanja je kazalo, da se bosta za zmago pomerili Kuzmina in Neunerjeva, ki sta prva tri streljanja opravili 100-odstotno, a je prva zgrešila en strel, druga pa kar dva. To je s hitrim in brezhibnim streljanjem izkoristila Domračeva in si priborila novo zmago,.

Izredno izhodišče je imela na zadnjem streljanju tudi Gregorinova, ki pa je zgrešila prav zadnji 20. strel in morala v kazenski krog, s čimer je nazadovala na 10. mesto, a vseeno dosegla drugi najboljši izid v sezoni.

V zadnjem delu je skušala Gregorinova pridobiti v smučini: "Poskušala sem se približati skupini, ki je bila pred nama, vendar je bila Tora premočna. S trenutno tekaško formo nisem mogla doseči več, pa tudi material ni bil najboljši. To ne gre na račun servisne ekipe, temveč opremljevalca, za katerega sem morda šele trinajsta ali štirinajsta tekmovalka in imajo druge prednost pri izboru pred menoj. Manjka mi tista pika na 'i', da bi se lahko enakovredno kosala z najboljšimi in pa grenak priokus zaradi zadnje zgrešene tarče. Mogoče bi bilo bolje, če bi takoj ustrelila in odšla skupaj s skupino tekmovalk pred seboj, tako pa sem jih lovila in ko sem jih ujela, mi je zmanjkalo moči, da bi jih lahko prehitela. Že po odhodu s strelišča sem si očitala to dejstvo. Kljub vsemu je deseterica nekaj s čimer sem v tem trenutku zadovoljna, Antholz pa ostaja moje priljubljeno tekmovališče."