Čeprav za Clippers ni igral eden izmed dveh zvezdnikov ekipe Chris Paul, pa je Kalifornijcem vseeno uspelo ugnati Teksačane. Tekma je bila ves čas kar izenačena, najbolj razpoložen igralec na parketu pa je bil rezervist domačih Mo Williams, ki je zbral 26 točk in bil najboljši strelec tekme. Billups, ki je poskrbel, da njegova ekipa na domačem parketu ostaja pri zgolj enem porazu, je tekmo končal z 21 točkami, Blake Griffin pa je 14 točkam in sedmim podajam dodal še 17 skokov. Pri gostih sta po 17 točk dosegla Dirk Nowitzki (met 6:18) in Delonte West.

Za presenečenje večera so poskrbeli Washington Wizards, ki so na domačem igrišču ugnali favorizirano Oklahoma City Thunder s 105:102. Čeprav se je tekma začela slabo za domače, gledalci so ekipo Flipa Saundersa izžvižgali, ker je začel z nerazpoloženim Andrayem Baltchejem, so se košarkarji iz ameriške prestolnice na koncu veselili (šele) druge zmage v sezoni. John Wall je bil prvo ime domače ekipe s 25 točkami, sedmimi skoki in osmimi podajami, "nerazpoloženi" Baltche pa je zbral 12 točk, deset skokov in štiri podaje. "To je bilo grozno," se je Baltche - z nasmeškom na ustih - spomnil negodovanja navijačev in dodal:" Ampak smo zmagali! Navijači naj delajo, kar hočejo. Vseeno mi je."

Zvezdnika Oklahoma Cityja Russell Westbrook in Kevin Durant sta s 36 oziroma 33 točkami dala svoj delež, ampak to vseeno ni zadostovalo za preprečitev tretjega poraza v sezoni. "Zaradi poraza ni konec sveta. Izgubili smo proti bolj 'lačnemu' moštvu. Boli, saj si želimo zmago na vsaki tekmi, posebej jaz, toda treba je čim prej pozabiti na ta poraz," je dejal Durant.

Orlando Magic je doma po podaljšku s 83:85 izgubil proti San Antoniu, pa čeprav je Dwight Howard v statistiko vpisal 24 točk in kar 25 skokov (četrtič v sezoni je tekmo končal vsaj z 20 točkami in 20 skoki), Philadelphia je po podaljšku izgubila proti Denverju s 104:108 (Andre Miller je za zmagovalce dosegel 28 točk, deset podaj in osem skokov), Boston je gladko odpravil Toronto s 96:73, New Jersey je bil boljši od Golden Stata s 107:100, Phoenix (Steve Nash je 26 točkam dodal 11 podaj) v gosteh od New Yorka z 91:88, Memphis je slavil v New Orleansu s 93:87, Minnesota je na krilih Kevina Lova (20 točk, 17 skokov) doma ugnala Detroit s 93:85, Atlanta je premagala Portland z 92:89, Sacramento pa z 92:88 Indiano.