Velikemu iskalniku počitnic – GOhq - se je pridružilo še 7 svetovno priznanih agencij

Največjim slovenskim in svetovno priznanim turističnim ponudnikom, ki so že združeni v iskalniku GOhq, se je v tem tednu priključilo še 7 novih pomembnih agencij, ki so še dodatno izpopolnile že tako bogato ponudbo iskalnika.

Okoli štiridesetim velikim turističnim imenom v iskalniku GOhq (kot so recimo slovenski Kompas, Sonček, Ski and Fun, Intelekta, evropski Its Billa, Fti ali Fefa in mednarodni Booking.com ter Expedia), so se zdaj pridružili še Tui, Gulet, 12 Fly, Dertour, ADAC, Meiers Weltreisen in Oeger tours.

GOhq postaja eden največjih turističnih iskalnikov v Evropi

Zdaj lahko z iskalnikom GOhq iščeš po ponudbah okoli 50-ih najpomembnejših domačih in svetovno uveljavljenih turističnih agencij, organizatorjev potovanj in ponudnikov namestitev. Zaradi velikega števila vključenih ponudnikov, ogromne baze destinacij (več kot 50.000) in možnosti iskanja po različnih vrstah dopusta (počitnice, potovanja, last minute, namestitve in smučanje), je iskalnik GOhq postal eden največjih turističnih iskalnikov v Evropi. Njegovo bogato ponudbo si lahko ogledaš na http://www.gohq.com/si.