Houston je zmagal četrtič zapored, tako da ima zdaj po sedem zmag in porazov. "Spet smo nazaj na 50 odstotkih, kamor smo si želeli priti po slabem začetku sezone. Najboljše pa je to, da igramo precej bolje. To je tisto pravo, tako moramo nadaljevati," je po tekmi povedal Luis Scola, s 14 točkami skupaj s Samuelom Dalembertom prvi strelec ekipe.

Ekipa drugega slovenskega predstavnika v NBA Milwaukee Bucks pa je pred domačimi gledalci klonila pred Denverjem s 95:105. Beno Udrih je igral 20 minut, v tem času pa v statistiko vpisal dve točki, pet skokov in tri podaje, izgubil pa je kar štiri žoge. Junak tekme je bil rezervist Corey Brewer z 22 točkami. "Ko pridem v igro, si želim pospešiti ritem igre, prinesti nekaj dodatne energije in razigrati soigralce. Kajti ko igramo hitro, takrat smo najboljši," je po tekmi povedal Brewer.

Na preostalih tekmah večera je Cleveland s 95:105 izgubil proti Golden Statu, Orlando je ob pomoči Dwighta Howarda s 25 točkami in 17 skoki s 96:89 premagal Charlotte, Miami, pri katerem je LeBron James dosegel 33 točk in imel 10 podaj, je gladko s 120:98 odpravil San Antonio, Chicago je bil s 118:97 boljši od Phoenixa, Utah pa s 108:79 od Los Angeles Clippers.

"V napadu nam je šlo izvrstno, žoga je lepo krožila. V obrambi pa smo bili borbeni in smo znali priložnosti unovčiti za povišanje vodstva. Tekmecem je težje, ko imamo razpoložene štiri ali pet igralcev v napadu. Lahko precej spreminjamo igro. Nismo ekipa, ki bi imela le enega ali dva igralca, na katera bi se nasprotniki lahko osredotočili," je dejal branilec Utaha Devin Harris, ki je tekmo končal s 13 točkami, še štirje njegovi soigralci pa so presegli mejo 10 točk. Največ jih je dosegel Paul Millsap (20).