Wellness vse bolj postaja način in filozofija življenja. Si Slovenci v primerjavi s tujci znamo privoščiti dovolj sprostitve in ali dovolj spoštljivo skrbimo za zdrav duh v zdravem telesu?

Slovenski gostje se vedno bolj zavedajo svoje vrednosti in nujnosti investiranja vase ter se tako odločajo za hitre načine sprostitve ob koncih tedna. Vse pogosteje obiščejo fizioterapevte, ki obvladajo učinkovite ročne tehnike za odpravo bolečin hrbta in sklepov. Najpogosteje izbirajo med masažami. Zelo dobro so obiskani tudi programi v savnah Wellness centra Termalija in Wellnessa Orhdielia, ki okrepijo pozitivne učinke savn. V Termah Olimia smo ponosni na našo najnovejšo pridobitev Wellness Orhidelia; gre za najprestižnejši del naših term, kjer je gostom zagotovljena individualnost in imajo priložnost za celostno regeneracijo, saj se lahko doživijo na vseh treh nivojih. Plod znanja zaposlenih so tudi tri učinkovite masaže po receptu hiše, ki jih gost lahko doživi samo pri nas: Olimia, Armonia, Amarena. Z masažami dosežemo sprostitveno, terapevtsko in energijsko harmonijo telesa.

Po novem letu, še posebno pa spomladi, si številni radi privoščijo razne terapije razstrupljanja organizma. Ste zanje tudi letos pripravili kakšne novosti?

Gostom želimo v kratkem ponuditi individualno naravnane očiščevalne in shujševalne programe, ko jim čas to dopušča in nas lahko obiščejo za več dni. Za enodnevno razstrupljanje lahko gostje izbirajo med naslednjimi storitvami: obloga iz morskih alg, vitaminski piling in zagotovo novost masaža Tibet (mešanica iz zelišč, soli Mrtvega morja, kristalov iz Himalaje in izbranih eteričnih olj je zavita v toplih snopkih, s katerimi gnetemo in masiramo vse telo). Masaža obnovi in uravnovesi življenjsko energijo. Priporočamo jo pri utrujenem telesu brez cirkulacije, kadar ste brez energije, prehlajeni, pod stresom, ali pri venskem in limfnem zastoju. Enourni postopek prispeva k dvigu imunskega sistema, razstruplja telo in ga sprosti.

Mnogi zaljubljenci že razmišljajo o valentinovem. Kakšna presenečenja jih čakajo v Termah Olimia?

V prazničnih dneh je v Termah Olimia še posebno lepo, kar praznično vzdušje samo po sebi prinese s seboj. In mi jih še posebno doživljajsko obarvamo, zato da se boste lahko resnično zabavali, sprostili, razvajali in jih doživeli skupaj z vašimi najbližjimi in najdražjimi. Za vas smo v času valentinovega pripravili valentinov vikend v Hotelu Breza (več o tem si lahko preberete na http://www.terme-olimia.com/si/etc/akt/?f=946 ) z vključenimi najboljšimi trenutki v dvoje: hamam v dvoje oziroma ročna masaža v dvoje v Spa&Beauty centru v Wellness centru Termalija.

Za vami je uspešno leto 2011. Koliko obiskovalcev ste našteli in kakšna je primerjava s prejšnjimi leti?

V letu 2011 je vse objekte Term Olimia (Wellness hotel Sotelia, Hotel Breza, Aparthotel Rosa in Vas Lipa ter Kamp Natura) obiskalo 90.033 gostov, kar je približno enak obisk kot v letu 2010.