Robin van Persie za Arsenal igra od leta 2004, kmalu pa se bo prebil med pet najboljših klubskih strelcev vseh časov. Nizozemski reprezentant je že pri 28 letih klubska legenda, navijači pa ga obožujejo.

Za usluge izvrstnega strelca se zanimajo številni evropski velikani, navijači Arsenala pa se lahko tolažijo, da tudi če jim ga kdo spelje, bo čez kakšnih 15 let barve njihovega najljubšega kluba morda ponovno branil Van Persie, kajti skavti topničarjev naj bi bili navdušeni nad talentom petletnega Shaqueela in njegovega očeta že zdaj poskušajo prepričati, da ga pripelje na Otok, kjer bi lahko bolj pozorno spremljali njegov razvoj.

Sin Arsenalovega kapetana trenutno živi na Nizozemskem in trenira nogomet pri lokalnem klubu. “Iskreno mislim, da je zelo talentiran za nogomet. Ima veliko mojih potez. Trenutno trenira pri lokalnem klubu, kjer mu je zares lepo. Tako kot jaz je zelo dovzeten za dobro atmosfero okoli kluba,“ je o sinu povedal oče Robin.

Da bo malček morda res zrasel v odličnega nogometaša, priča tudi spodnji posnetek, ko je sinček slavnemu očetu na golu zabil žogo v stičišče vratnice in prečke, Arsenalov zvezdnik pa jo je lahko le pospremil s pogledom.

Očitno so sinovi nogometnih zvezdnikov zadnje čase precej popularni, saj je novembra prisotne navdušil 3-letni sin Robinha, ki ga je Brazilec pripeljal na trening nogometašev Milana.