Igralka, ki bo novembra stara 50 let, se je pred dnevi s hčerjo Rumer Willis, ki jo ima z nekdanjim možem Brucem Willisom, pojavila na dobrodelni prireditvi na Beverly Hillsu, ob njeni podobi pa so mnogi onemeli. Demi je veliko bolj vitka od svoje hčere, ki ima veliko bolj zdravo postavo.

Se pa je na mnoga namigovanja na igralkine prehranjevalne motnje obregnila Demijina osebna trenerka, ki trdi, da je težava v bistvu v fotografijah, ki ves čas izkrivljajo realno podobo Demi – krivi naj bi bili koti, pod katerimi so posnete fotografije.

"Prvo in najbolj pomembno – Demi je definitivno žrtev fotografij, posnetih pod napačnim kotom, kar jo gotovo dela bolj vitko, kot je v resnici. Zadnje čase mediji zelo kritizirajo njen videz, ki je posledica stresa, ki ga preživlja v svojem zasebnem, čustvenem življenju," trdi osebna trenerka, ki sicer priznava, da igralka v zadnjem času manj poje in več telovadi, da bi se rešila nakopičenega stresa. Vendar pa igralke zaradi tega ne krivi, saj meni, da je to normalna človeška podoba in obramba telesa v kriznih trenutkih.

"Mislim, da ne bi smela prenehati z vadbo in pričeti z vnosom večje količine hrane, priporočam ji hrano, bogato z zdravimi maščobnimi kislinami, na primer škampe ali avokado," še svetuje osebna trenerka.

Kakorkoli že, dejstvo je, da je bila Demi pred letom dni videti veliko bolj zdrava, o čemer se lahko prepričate tudi v naši fotogaleriji.