Feuz je vodil po smuku, Miller je zaostajal 78 stotink, tretji je bil Francoz Adrien Theaux (+1,41), ki pa je preslab slalomist, da bi se lahko vmešal v boj za vrh. Na koncu je bil Francoz 16., na čelu pa je bil praktično ves čas slaloma Kostelić, lanski dobitnik velikega kristalnega globusa. Lani je dobil tudi mali globus za superkombinacijo in pričakovati je bilo, da se bo tudi tokrat zavihtel v sam vrh, čeprav je bil po smuku šele 23. s skoraj tremi sekundami zaostanka (+2,96).

Miller, olimpijski superkombinacijski zmagovalec, je v slalomu preveč zaostal, da bi lahko posegel na prvo mesto, padel pa je celo na tretje, saj se je v boj za najvišje mesto nepričakovano vmešal tudi Feuz. Slednji je bil pred tem sicer že šestkrat na stopničkah za zmagovalce, vedno v smukih in superveleslalomih, v teh dveh disciplinah pa je tudi že po enkrat zmagal. V slalomih v pokalu ni bil niti enkrat doslej v finalu. Tokrat je dosegel dvajseti čas drugega dela tekme in po 3,16 sekunde zaostanka v slalomu le za 20 stotink zgrešil svojo tretjo zmago v pokalu.

Kostelić je z najboljšim časom slaloma slavil 21. zmago v svetovnem pokalu in peto v tem prestižnem švicarskem zimskošportnem središču. Hrvaški uspeh je dopolnil Natko Zrnčić Dim, ki je z drugim časom slaloma zasedel končno peto mesto. Pred njim je bil le še Francoz Alexis Pinturault.

V Wengnu se bo tekmovanje nadaljevalo v soboto s smukom in v nedeljo s slalomom.