Zvezdnico Dinastije, Melrose placea in drugih nanizank je rešila sestra, ki je poklicala reševalce. Kot poroča portal TMZ, so viri iz policije potrdili, da so 50-letnico na mestu pregledali reševalci in se odločili, da mora biti hospitalizirana.

Trenutno se zdravi v bolnišnici Los Robles Hospital v Kaliforniji. Kot je povedala predstavnica bolnišnice, je bila Heather ''budna in se je odzivala'', ko so jo pripeljali. Njeni starši so prav tako podali izjavo, v kateri so dejali, da ni v nevarnosti in bo z njo vse v redu.

Kot se pričakuje, naj bi svetlolaso zvezdnico domov spustili že jutri, ni pa to prvič, ko je bila urgentno prepeljana v bolnišnico. Leta 2008 je, kot je dejal zdravnik, ki jo je zdravil, poskusila storiti samomor, kar pa je sama zanikala. Junija tistega leta je sicer mati ene hčere v bolnišnici poiskala pomoč zaradi depresije in tesnobe. Tri mesece kasneje je bila aretirana zaradi vožnje pod vplivom močnih zdravil in sama ni mogla niti stopiti iz avtomobila.

Locklearovo so še ta torek videli na košarkarski tekmi Lakersov, kjer je bila v dužbi Woodyja Harrelsona in je bila videti dobre volje.