Predstavnik za stike z javnostjo najbolj prestižne newyorške bolnišnice Lenox Hill je za New York Post potrdil, da sta Beyonce in mala Blue Ivy zapustili bolnišnico. Domnevno naj bi novopečena starša bolnišnico zapustila okoli pol ene ure ponoči in se v velikem avtomobilu z zatemnjenimi stekli odpeljala domov. Daily Mail poroča, da so se odpeljali v luksuzno stanovanje na Manhattnu, kjer sta si zakonca Carter uredila skupno domovanje.

Beyonce in Jay-Z naj bi za prenovo otroške sobe zapravila kar milijon evrov. Med drugim naj bi dala vgraditi tudi posebna neprebojna vrata in okna, ki preprečujejo, da bi kdorkoli imel vpogled v njuno stanovanje.

Stroge varnostne ukrepe, zaradi katerih so se mnogi v bolnišnici pritoževali, so uvedli tudi, ko je Beyonce v petek pod imenom Ingrid Jackson prišla v bolnišnico. Pevko in njene obiskovalce pa so vse tri dni varovali njeni zasebni in bolnišnični varnostniki, še navaja Daily Mail.

Ob rojstvu Blue Ivy je par podal skupno izjavo v kateri sta zapisala: "Blue je na svet prišla brez carskega reza in tehta zdravih 3175 gramov.“ Dodala sta, da je bilo rojstvo njunega prvega otroka najboljša izkušnja in doživetje v njunem življenju. "Njeno rojstvo je bilo čustveno in zelo mirno, v nebesih sva. Hvaležna sva vsem za vse molitve, dobre želje, ljubezen in podporo.“