Novosti na Krvavcu sta tudi nočno sankanje in nočna zabava vsak petek in soboto zvečer. Nočno sankanje poteka po delno osvetljeni progi, ki je posebej pripravljena za nočno sankanje. Air boarding je atraktivna, a povsem varna zabavna aktivnost, pri čemer gre za spust z napihljivimi sanmi v oblikovanih snežnih kanalih. Snow zorbing oziroma kotaljenje v veliki žogi premera 3,5 metra se izvaja v Tihi dolini. Veselo vzdušje v času nočnega sankanja obljubljajo tudi pri vseh gostinskih objektih na smučišču.

Smučišče Stari vrh v novo sezono vstopa s prenovljeno in obogateno ponudbo ter svežo podobo. Poleg prenove vseh žičniških naprav sta osrednji letošnji novosti prenovljen in obogaten Snežni park z drsališčem in poligonom za učenje smučanja za najmlajše obiskovalce ter nova proga za dnevno sankanje v dolžini do dva kilometra, ki bo dopolnila uspešnico minule sezone, ponudbo za nočno sankanje v dolžini 2,5 kilometra. Za navdušence deskanja pa smučišče pripravlja poseben deskarski dan, vsak naslednji dan po obilnem sneženju deskanje po polovični ceni.

Se spomnite medvedka Srečka, ki je lansko poletje pritaval na Stari vrh in zbujal simpatije po vsej Sloveniji? Po Srečku oziroma Super Srečku je poimenovana bodoča uspešnica letošnje sezone, tekmovanje v nočnem smučanju za rekreativce - Srečkov pokal 2012 z bogatim nagradnim skladom. Tekmovanja v sedmih kategorijah bodo v seriji petih tekem potekala ob petkih v januarju, februarju in marcu. Za najbolj zagrizene pa bo pripravljen tudi tekmovalni poligon, kjer bodo lahko v miru brusili svojo tekmovalnost. Prva tekma v slalomu bo že v petek, 20. januarja.