Brez sledu nasmeha ali ličil je bila Paradisova skoraj nerazpoznavna. Nosila je premajhne kavbojke in raztegnjeno majico in tudi sicer je bila videti izmučena in slabe volje. Spremljala jo je 12 letna hči, ki je bila oblečena letom neprimerno.

Razlog za Vanessino slabo voljo so najverjetneje govorice, ki pravijo, da naj bi imel zvezdnik filmov Pirati s Karibov dovolj neprestanega prepiranja in da naj bi bila njuna zveza na robu propada.

"Ljudje blizu Johnnyja so zaskrbljeni, kako prenaša vse skupaj, ker sta on in Vanessa tako razklana v tem trenutku,“ je za RadarOnline povedal vir. Izjava je sicer v nasprotju z Deppovimi trditvami, v katerih potrjuje svojo neomajno ljubezen do Vanesse. Poleg 12-letnih dvojčic ima par tudi 9-letnega sina.

Kljub Deppovim izjavam viri pravijo, da se Johnny v tem trenutku ne počuti najbolje in da že išče pravne nasvete za prekinitev 14 let trajajoče zveze.

"Nista poročena, a sta skupaj že mnogo let in imata otroke, tako da ne bo tako preprosto kot prekinitev zveze,“ je povedal vir, ki je dodal. "Johnny je talentiran igralec, a ne zdi se, da se sposoben prekriti, kako slabo je stanje v tem trenutku.“