Ameriška televizijska postaja E! je poročala, da je bil Jay-Z, čigar pravo ime je Shawn Carter, ves čas ob ženini strani. E! še poroča, da naj bi se tako mati kot dojenčica počutili dobro.

Par je prejel že številne čestitke od svojih zvezdniških kolegov. Prva je ime deklice na twitterju objavila igralka Gwyneth Paltrow, ko je zapisala: "Dobrodošla na svet Blue! Že te imamo radi!“ Gwyneth pa ni bila edina, ki je zvezdnikoma čestitala prek twitterja. Pridružila se ji je tudi Rihanna, sestra novopečene mamice Solange Knowles ter Russell Simmons.

Ime dojenčice je precej nenavadno – Blue Ivy. V javnosti pa so se že pojavila pojasnila o tem kaj naj bi ime otroka zvezdniškega para pomenilo. Ime Ivy izhaja iz rimske črke štiri (op. IV). Zakaj štiri? Gre za številko, ki jo ima Beyonce najraje, ima jo tudi vtetovirano na enega izmed prstov na roki, in ki novopečena starša povezuje. Oba imata rojstni dan četrtega v mesecu, poročila sta se četrtega, štiri pa je naslov tudi zadnjega pevkinega albuma.