Od nastanka Slovenije pa vse do danes se je namreč glede na zanesljive podatke iz anonimk in Požareporta število toplih državljanov močno povečalo. Kljub nizki rodnosti v tej populaciji je ta številka do leta 2012 narasla na 320.000. Velika večina jih ima urejeno državljanstvo in s tem volilno pravico. Nekaj jih je zagotovo tudi med tako imenovanimi izbrisanimi, ki jim je Kresalova podelila stalno bivališče za nazaj in so si ti nato nemudoma uredili državljanstvo ter pridobili volilno pravico. Volilno telo toplih državljanov je tako naraslo na najmanj 380.000 volilcev, upoštevaje mešane zakone (mnogi geji so poročeni z ženskami, mnoge lezbijke z moškimi) in njihov izreden vpliv pa domet seže do 450.000 volilcev.

Tranzicijska levica ne bo prepričala vseh, vsi ne bodo prišli na volišča. Vendar pa je povsem očitno, da bo velika večina toplih državljanov disciplinirano podprla družinski zakonik. Zagotovo bo 380.000 do 400.000 glasov na referendumu iz vrst toplih državljanov. Udeležba v elitnih soseskah, kjer je največja osredotočenost toplih državljanov, bo zagotovo neverjetno visoka. Po moji oceni in informacijah mojih prijateljev in znancev, ki dobro poznajo razmere na terenu, bo na voliščih najverjetneje mogoče opaziti:

1. množično udeležbo volilcev z nežnim glasom in poženščenimi gibi telesa, ki bodo prihajali v parih in se drug drugemu skrivaj nasmihali, kot bi se smelo nasmihati le dekle svojemu fantu;

2. udeležbo volilcev v oblačilih dragih blagovnih znamk, v pulijih iz kašmirja ali s svilenimi rutkami, ki bodo močno odišavljeni in bodo imeli napudrane obraze;

3. množično udeležbo volilcev in volilk, ki bodo prihajali povsem neopazno in tudi takoj izginili z volišča, ne da bi s komerkoli spregovorili eno samo besedo.

Znanec, ki je prav tako homoseksualec, mi je dejal, da so ga že v sredo poklicali prijatelji homoseksualci in mu zabičali, da mora na referendumu obkrožiti da. Kajti če ne bo in bosta zmagala Novakova in Primc, bo spet ostal brez svojih osnovnih človekovih pravic in ga bodo izgnali v Kanado. Ker jih je zavrnil, češ da nihče ne ve, da je homoseksualec in da sploh ne bo šel volit, da ne bi kdo kaj posumil, je dobil še obisk na domu in bil deležen ponovnega prepričevanja, ob tem pa sta mu obiskovalca pokazala še izjavo dr. Cukjatija, kjer ta pove, da je homoseksualnost bolezen. Prepričevala sta ga, da homoseksualce podpira tudi Gregor Virant in da bo Janković v Ljubljani zgradil največji gejevski bordel v Evropi. Na koncu sta mu ponujala celo vstopnico za koncert Jana Plestenjaka, če bo šel na referendum.

Topli državljani nimajo organizirane stranke kot ostali, imajo pa svojo razpredeno mrežo, s katero pokrivajo celotno Slovenijo. Najdemo jih tako rekoč na vsakem gričku. Razpolagajo z natančnim seznamom "svojih ljudi", mnogi pa se ob nedeljah redno zbirajo na vsem njim dobro znanih lokacijah. Ena je celo širše znana in se nahaja v strogem središču Ljubljane.

Že dve desetletji slovenska javna občila in levičarska propaganda prepričujejo prebivalstvo v Sloveniji, kako nasprotniki homoseksualcev svojo politiko gradijo na negativnih čustvih ter strašenju ljudi. A medtem ko gre pri NSi, SLS, SDS in drugih na ta način stigmatiziranih strankah in organizacijah le za zagovarjanje vrednot in za negovanje institucije družine, torej izključno za skrb za prihodnost naše družbe ter za strpnost in povezovalnost, njihovi nasprotniki nastopajo grobo, napadalno in izključevalno. Njihov izključevalni nastop je namreč namenjen zbiranju podpore med toplimi državljani, ki jih skušajo predvsem s strašenjem množično pripeljati na volišča. Tako širijo laži o tem, da bodo topli državljani žrtve organiziranega nasilja in da jih bodo napadali zamaskirani napadalci, da bodo pravno gledano drugorazredni državljani, da bodo ožigosani in zaničevani povsod, od medijev do parlamenta.

Treba se je pripraviti tudi na manipulacije z javnomnenjskimi raziskavami, ki bodo na referendumu prav tako opravile svoje. Te bodo podcenile volilno telo tranzicijske levice oziroma ga sploh ne bodo zajele. Topli državljani se namreč večinoma skrivajo in nimajo telefonskih številk v imeniku, zato jih računalniški vzorec za klicanje ne more zajeti.

Kot vidite, je velika nevarnost, da bodo privrženci družinskega zakonika na referendumu zbrali potrebnih 500.000 glasov. Slabih 400.000 glasov bodo prispevali topli državljani in ob slavju referendumskega izida boste lahko na Prešernovem trgu gledali največjo parado ponosa na svetu. S Kongresnega trga bodo odmevale evrovizijske popevke, moški bodo držali druge moške za roko, ženske bodo objemale druge ženske. Mitja Blažič se bo smejal, povsod bodo namesto slovenskih vihrale mavričaste zastave in naše glavno mesto se bo spremenilo v Evropsko prestolnico homoseksualne kulture.

Še zadnji preostali normalni ljudje se bomo prisiljen izseliti iz Slovenije. Naši domovini ne bodo več vladali le socialistični tajkuni in Srbi, ampak tudi geji.

Tomaž Majer

Spoštovani bralci, v skladu z razširjenim prepričanjem, da imajo pravico do svojega mnenja tako Tomaž kot Danilo in Zoran, sem, kljub temu da se z zapisanim v marsičem ne strinjam, svoj prostor odstopil Tomažu Majerju, rednemu bralcu Dnevnikovega Objektiva.