Na spletu je zaživel edinstven Potovalni klub GOhq, ki svojim članom ponuja največji izbor turistične ponudbe na enem mestu, obenem pa jim omogoča popolnoma brezplačno odprtje lastne »Spletne turistične agencije«, dodaten zaslužek in popuste pri počitnicah in potovanjih. Če rad potuješ, hodiš na izlete ali preprosto uživaš na počitnicah, ob tem pa želiš še nekaj zaslužiti, je to zate idealna priložnost. Pa še nič ne stane.

Kaj ti prinaša članstvo v Potovalnem klubu GOhq
V Potovalni klub GOhq se lahko včlaniš popolnoma brezplačno na tej povezavi.
Ob včlanitvi avtomatsko dobiš svojo »Spletno turistično agencijo«, v kateri lahko sebi, svojim prijateljem, staršem, sorodnikom ali znancem poiščeš najboljšo ponudbo za počitnice, smučanje, potovanje, namestitev ali službeno potovanje, jo rezerviraš in si tako prislužiš določeno provizijo. Ker je v iskalniku GOhq zbranih okoli 50 najpomembnejših evropskih agencij, se zagotovo najde nekaj za vsakogar. Najboljše pa je to, da lahko počitnice rezerviraš tudi sebi in za to dobiš povrnjen določen delež, lahko v gotovini, lahko pa kot popust pri potovanju.

Povabi tudi prijatelje in še dodatno zasluži
Rezervacije pa niso edini vir zaslužka za člane Potovalnega kluba GOhq. Kot član lahko zaslužiš že s tem, da preko svoje »Spletne turistične agencije« v klub povabiš svoje prijatelje in znance. Tisti, ki se na podlagi tvojega povabila registrirajo, ti prinesejo določen zaslužek.

V klub se registriraš na strani www.gohq.com/si/klub-gohq, kjer najdeš tudi več informacij.