Pri nekaterih je škoda izgubljati besede, saj so bile tako zelo, pa naj zveni še tako škodoželjno, pričakovane. Druge spet so šokirale javnost in včasih tudi enega izmed partnerjev. Za vas smo izbrali najbolj odmevne ločitve leta 2011.

Kakopak.

Kim Kardashian in Kris Humpries. (na sliki levo) Resno, kdo je pričakoval, da bosta sploh ostala par dovolj dolgo, da bi se sploh poročila, kaj šele, da bi jima celo uspelo ločiti se. Misija ''slaven po tem, da si slaven'' uspela.

Charlie Sheen in Brooke Mueller. Če ne bi bilo drog, alkohola, odvisnosti od iger na srečo in seksa, bi verjetno še bila par.

Hugh Hefner in Crystal Harris. Cel svet je presenetila novica, da se bo oče Playboya poročil s Crystal, ki bi lahko bila njegova vnukinja. Nato pa nas  ni pretresla novica, ko sta se odločila, da se ne bosta poročila – no, sodeč po Hughovih besedah, se je tako odločilo Crystalino srce. Česar pa sam ni prav dolgo obžaloval, glede na to, da se mu je le malo po razdoru zaroke zazdelo, da ''se je pravzaprav izognil smrtnemu strelu".

V katero gre rado? Tretje? Četrto? Larry King se je odločil, da gre v sedmo. In še sedmič se je zmotil. 76-letni voditelj oddaje Larry King Live se je že lani odločil, da sta si z ženo preveč različna. Nato sta se kmalu po ločitvi pobotala in se še enkrat poročila. Le za to, da sta se lahko letos ponovno ločila.

Sienna Miller in Jude Law sta se odločila, da bosta po prvem razhodu še enkrat poskusila, čeprav je bil razlog za to, da sta se prvotno sploh razšla, ta, da se je njegov pogled ustavil na neki drugi mladenki Očitno se je iskrica povsem izgubila, saj sta letos ponovno zaključila. Ali pa se je njegov pogled spet ustavil na kaki drugi…

V to kategorijo spadata zakonca Cole (na sliki spodaj). Po tem, ko je Ashley svojo ženo Cherly prevaral tolikokrat, da mu je za štetje zmanjkalo prstov, ga je pevka vseeno vzela nazaj. In glej ga zlomka, prevaral jo je spet. Na srečo je Cherly le srečala pamet in je nogometaša postavila na hladno.

Palčica Eva Longoria se  svojemu superšportniku ni pustila prav dolgo vleči za nos. Košarkar Tony Parker je v ekipi Longoria izgubil članstvo, ker je očitno metal na koš še za drugo moštvo.

Po enakem kopitu se odvija tudi zakon Vanesse in Kobeja Bryanta. Žena košarkarskega zvezdnika je pred nedavnim vložila tožbo za razvezo, kot se šušlja pa naj bi imela dovolj moževega varanja.

Ko začnemo brskati po spletu za znanimi, ki jih je ''ločilo že življenje'', se na skorajda vsakem spletnem portalu s čenčami na prvem mestu  znajde 'Švarci'. Arnold Schwarzennegger in Maria Schriver sta se ločila maja, po tem, ko so se govorice o nezakonskem otroku, ki ga je Arnieju rodila dolgoletna hišna pomočnica, izkazale za resnične.

Demi Moore in Ashton Kutcher (na sliki spodaj). Najpogostejši odziv na njuno sicer grozno težko in medijsko odmevno ločitev je bil: Kaj je skoraj 50-letna in prekrasna Demi drugega pričakovala od nedoraslega ''paglavca''? Ne le, da jo je večkrat prevaral, to je storil celo na njuno obletnico poroke. Nato je izjavil, da si ''zasluži še eno priložnost'', ki pa mu je Demi ni dala.

George Clooney in Elisabetta Canalis sta svojo zgodbo končala letos , čeprav nista nikoli razlagala, zakaj sta šla narazen, so bili mnogi mnenja, da si je Canalisova sama ''skopala jamo'', ko je v enem izmed intervjujev dejala, da si seveda nekoč želi poroke in otrok. Clooney - kot zapriseženi samec, se pod to – pričakovano – ne bo nikoli podpisal. In tako sta le dva tedna po njeni izjavi končala večletno zvezo.

Manekenka Bar Refaeli in Leonardo DiCaprio. Vam kaj pove dejstvo, da smo le kak mesec za tem, ko sta šla narazen, poročali o tem, da se je DiCaprio očitno odločil nabrati kar najbolj pester šopek cvetlic iz manekenskega sveta? Ne? Kaj pa to, da je le kak teden za tem, ko sta maja končala z Bar, zapeljal Blake Lively in jo pustil že letos jeseni?

Jenifer Lopez in Marc Anthony sta  kot par delovala homogeno in usklajeno. Ko pa sta se začela razhajati, so na dan privrele tudi drugačne zgodbe o njunem zakonu. Že pred časom je nek vir trdil, da naj bi se neprestano prepirala, kričala in metala stvari drug v drugega. Jennifer pa je po ločitvi celo trdila, da je bil Marc bolestno ljubosumen.

Christina Aguilera in Jordan Bratman (na sliki levo) sta po skoraj desetletju zakona ugotovila, da so med njima nepremostljive razlike. Aguilera je svojo kariero začela v času, ko se je dvigovala tudi Britney Spears. Po tem, ko je Britney  precej hudo strmoglavila in se poročila z moškim, ki ji pri reševanju težav ni niti malo pomagal, sta bili Christina in njena zveza z Jordanom vzor najstnicam po svetu. Vseeno se par po devetih letih ločuje.

Oglejte si še galerijo fotografij preostalih nekoč zaljubljenih parov.