Hotele, plaže in parke bodo 17. in 24. decembra s čarobnimi svetlobnimi učinki in ob glasbeni spremljavi osvetlili umetniki iz Hrvaške in z različnih koncev sveta. Takrat bo namreč potekal prvi festival svetlobe in zvoka, ki bo Opatijo spremenil v pisan oder in ustvaril nevsakdanje praznično vzdušje.

Božično vzdušje bo v petek, 23. decembra, v Kristalni dvorani hotela Kvarner pričarala znana nemško-britanska vokalna skupina Gregorian, ki je znana po vizualno ganljivih scenskih nastopih in svojevrstnem slogu obdelav sodobnih pop in rock skladb v duhu starih gregorijanskih koralov, s svojo glasbo pa je sodelovala tudi v znanih filmih, kot so Harry Potter, Gospodar prstanov in Vojna zvezd.

Tudi silvestrovanje v Opatiji bo pestro. Na svoj račun boste prišli tako ljubitelji elegantnih večerij pod kristalnimi lestenci hotela Kvarner in nevsakdanjega silvestrovanja v kopalkah v bazenu ali savni Five elements wellness & spa centra hotela Ambasador kot tudi ljubitelji zabave na prostem. Ob Gibonnijevih pop hitih boste uživali na Poletnem odru, prvega dne novega leta pa se lahko sprostite ob klasičnih zvokih Zagrebškega kvarteta in številnih glasbenih gostih.

Paketi silvestrovanj v Liburnia Riviera Hotelih vključujejo dve nočitvi s svečano silvestrsko večerjo in zabavo. Če se odločite za bivanje v hotelu Marina ali Imperial, je v paket vključena tudi vstopnica za novoletni koncert, ki bo na prvi novoletni dan v Kristalni dvorani hotela Kvarner.