Prijatelji slavnega para pravijo, da Jen in Justin že več mesecev načrtujeta otroka. "Jennifer je bila zelo hitro prepričana, da je Justin pravi moški zanjo, tako da zdaj že nekaj časa skušata dobiti otroka," razlaga neimenovani vir. "Ona je začutila, da ni nobenega razloga za čakanje."

42-letna igralka in njen dve leti mlajši partner pa na začetku menda nista imela sreče, zato se je Jen obrnila na zdravila za neplodnost. Njena soseda je pred kratkim za časnik Star izjavila, da je definitivno videti, da je Jen noseča. "Moje kuhinjsko okno je obrnjeno proti Jenniferini spalnici, zato jo vsake toliko časa vidim pri preoblačenju. Videti je, da ima nosečniški trebušček."

Prijatelji potrjujejo, da je vse več znakov, da je noseča. "Navadno je ona prva, ki odpre steklenico vina in predlaga koktejl ob sončnem zahodu, zdaj pa je s tem prenehala," pravijo prijatelji.

Radovedna soseda dodaja: "Polno prijateljev ji ves čas hodi na obisk, prinašajo ji darila. Ko so oni tam, ona ne migne s prstom, le leži na kavču in je sladoled."

Sheryl Crow naj bi igralko povabila, da preživi čas z njenimi sinovi, da bi dobila občutek, kako je skrbeti za otroke, je povedal nek drug vir. Jennifer je veliko časa prebila tudi s Coco, hčerko najboljše prijateljice Courtney Cox, vsi pa govorijo, da bo čudovita mati.

Jennifer naj bi uradno objavila nosečnost šele, ko bo globoko v drugem tromesečju, trdijo prijatelji. "Vsi v njeni družini pravijo, da je končno noseča. Po nekaj lažnih novicah je videti, da je tokrat vendarle res."

Po drugi strani pa so predstavniki igralke dejali, da govorice niso točne, saj naj bi Jennifer v bistvu nosila trojčke.