36-letna prelestna Angie je v intervjuju za Marie Claire razglabljala o obstoju možnosti širitve svoje družine. "Trenutno ničesar ne načrtujem, a nikoli se ne ve. Prav lahko se zgodi, da bom zanosila,“ je njene besede navedla revija.

Igralka je tudi razkrila, da je njenim otrok zelo všeč, ko si z očkom Bradom izkazujeta ljubezen. "Če vidijo, da mami in oči potrebujeta nekaj časa zase, ker bi se rada poljubila ali kaj podobnega, se otroci pričnejo hihitati in postanejo zelo srečni. Daje jim nek občutek varnosti,“ je razkrila Joliejeva. Otroci para, Maddox, deset let, Pax, osem let, Zahara in Shiloh, obe sta stari šest let ter triletna dvojčka Knox in Viviene bi zelo radi videli, da bi se starša poročila. Angelina je v intervjuju pojasnila, da so otroci to res omenili, a da bi to radi videli zaradi povsem napačnih razlogov – velike torte in razkošne zabave.

V intervjuju za Marie Claire je izdala veliko o sebi in svojem življenju (Foto: Daily Mail).

V intervjuju je med drugim pojasnila tudi, da nima pravih prijateljic, o čemer pa smo poročali že pred dnevi. Članek o tem si lahko preberete na spodnji povezavi: 

Angelina Jolie razkrila, da nima pravih prijateljic