Tudi za najbolj zahtevne

Odlično pripravljena smučišča in tekaške proge, na katerih potekajo največja mednarodna tekmovanja, omogočajo smučarjem in tekačem obilo športnih užitkov.

100 dni smuke

Rogla omogoča smučarske užitke od pozne jeseni do zgodnje pomladi. Na skrbno urejenih progah smučarjem zagotavljamo najmanj 100 smučarskih dni, saj so vsa smučišča opremljena z napravami za umetno zasneževanje.

Otroci

Tudi mali nadobudneži se zabavajo. Nekateri to počnejo s prvimi zavoji v šoli snežnih športov, medtem ko se drugi zabavajo v vrtcu na snegu.

Prosti slog

Tisti, ki jim ne manjka energije in adrenalina, se dobro znajdejo tudi na ovirah v Fun parku Rogla, poligonu za deskarje in smučarje prostega sloga, ki poteka vzdolž leve strani smučišča Mašin Žaga. Fun park Rogla sestavljajo "Half pipe" v zgornjem delu, medtem ko je v srednjem in delno v spodnjem delu postavljenih petnajst t. i. "Slopstyle elementov", na katerih deskarji in smučarji prostega sloga izvajajo njim lastne elemente. V spodnjem delu je zemeljsko zgrajenih nekaj skakalnic - "Kickerjev" in povsem pred ciljem še dve "Big air" skakalnici.

Tek na smučeh

Vse večja priljubljenost teka na smučeh se odraža tudi na novem tekaškem poligonu, ki je namenjen rekreativnim smučarjem tekačem, številnim šolarjem, ki se s tekom na smučeh srečujejo v šoli v naravi, in vrhunskim smučarjem tekačem. V sklopu tekaškega centra Rogla so urejene proge za rekreativni in tekmovalni tek na smučeh ter štartno-ciljna arena. Z obnovo in dopolnitvijo sistema obstoječih tekaških prog so podane možnosti za izvedbo tudi najzahtevnejših mednarodnih tekmovanj.

Šola snežnih športov

"Dokler smo živi, se učimo." Ta rek velja tudi za učenje smučanja, teka na smučeh ali deskanja. Šola snežnih športov na Rogli je primerna tako za začetnike kot tiste, ki bi želeli svoje znanje poglobiti. Prijazni in nasmejani inštruktorji poskrbijo za to, da je učenje smučanja precej bolj enostavno in zabavno, kot ste si kadar koli predstavljali.

Nočna smuka

Prav posebno doživetje predstavlja nočna smuka. Na romantično osvetljenih smučiščih Košuta in Jasa dobijo zimske športne aktivnosti nove razsežnosti.

Iz smučin v termalne vrelce

V Termah Zreče je na voljo razvajanje, ki ob kopanju v termalnih bazenih, pestrem izboru različnih masaž in sproščujočih kopelih dobi popolnoma novo razsežnost ob obisku edinstveno urejene Savna vasi. Stres, napetost in vsesplošna utrujenost - neprijetnosti, ki se jim dandanes nikakor ne moremo izogniti - izginejo po obisku centra tradicionalne tajske terapije Sawaddee, kjer izkušeni tajski terapevti poskrbijo za popolno sprostitev in napolnitev z novo energijo.

Prav tako obiskovalca in gosta prepriča bogata ponudba restavracije hotela Dobrava, kjer hišni kuharski mojstri pripravljajo izvrstne kulinarične mojstrovine, ki jih bogatijo odlična vina po priporočilu naših sommelierjev.

Na Rogli in v Termah Zreče se ponujajo številne možnosti za preživljanje aktivnih zimskih počitnic, tako za mamice in očke z majhnimi otroki kot tudi za babice in dedke z navihanimi vnučki.

Prepričajte se in si privoščite prijeten oddih na Zreškem Pohorju.

Za dodatne informacije smo vam na voljo na brezplačni telefonski številki 080 73 77 ali na spletnih straneh