Rokoborec in igralec Hulk Hogan zatrjuje, da ni gej in da ni imel afere z Brutusom Beefcakom – navedbe svoje bivše žene je označil za "nore".

58-letni Terrance Gene "Terry" Bollea, ki ga bolje poznamo pod imenom Hulk Hogan, je proti Lindi Bollea vložil tožbo zaradi klevetanja, potem ko ga je ta obtožila nasilja in afer z moškimi. Hogan je dejal, da je bil šokiran nad njenimi trditvami, ki jih je zapisala v knjigi Wrestling the Hulk – My Life Against the Ropes.

Za tabloid US Weekly je Hogan dejal: "Po štiriletni nori ločitvi sem mislil, da sem v sodni dvorani slišal prav vse, kar je bilo slišat. Zdaj, kar naenkrat, pa trdi da sem jo zlorabljal, da sem bil nasilen. Vsem je povedala, da sem homoseksualec!"

Trditve Linde Bollea, da je imel afero z Beefcakom, je Hogan komentiral: "Če bi bilo karkoli od tega res, bi to priznal. In če bi bil homoseksualec, bi to sprejel. Toda to je resnično tako noro slišati, da imam zdaj s tem prave težave. Če že misliš trditi, da sem nekaj, kar nisem, da bi uničila mojo kariero in življenje … na to moram odgovoriti. Neverjetno je. Nočem se smejati zaradi tega, ker ni smešno. Noro je. Nobenega smisla nima."

Hogan in Bollea, ki sta se ločila leta 2009, imata skupaj hčer Brooke in sina Nicka.