Božiček na Bungee Jumpingu
Turiste je na počitnicah na Baliju med sončenjem presenetil Božiček, ki si je privoščil malo adrenalina in skočil s ploščadi nad slovito plažo Kuta Beach.

Božiček usmerja promet
Na najbolj prometni cesti filipinske prestolnice Manila v decembru divji promet usmerja sam Božiček. Morda pa so vsaj v teh dneh vozniki bolj strpni.

Božiček plava z morskim psom
V enem od tokijskih akvarijev pogumni Božiček za turiste uprizarja podvodni šov: plava s štirimetrskim morskim psom in ga hrani.

Božiček na nogometni tekmi
Na potovanju po Italiji se je Božiček navdušil tudi nad nogometom in si na milanskem San Siru ogledal tekmo med AC Milanom in Chievom.

Foto: Photoexpress

Božiček Zombi
V Mexicu so Božička, oblečenega v zombija, opazili na veliki “Paradi Zombijev”.

Božiček se rekreira
Božiček zna poskrbeti tudi za svoje telo, saj se je v Liverpoolu udeležil tradicionalnega teka “Santa Dash” in v svoji obleki pretekel 5 kilometrov. V ameriški zvezni državi Maine pa se je udeležil tudi smučarskega tekmovanja.

Božiček krmari čoln
Svojo romantično plat je Božiček pokazal gostom hotela Loews Coronado Bay Resort v San Diegu, ki jih je popeljal na romantični izlet s čolničkom in jim prepeval božične pesmi.

Če bi si tudi ti rad privoščil malo sprostitve in zabave, si v iskalniku GOhq med različnimi ponudniki poišči najugodnejšo ponudbo za počitnice, hotel, potovanje ali izlet.