Slike so bile posnete, ko je bila noseča s svojo sedaj pet letno hčerjo, Danielynn, na njih pa je prekrita le z zlato barvo in svojo roko čez prsi. Čez napeti trebušček ima napis podjetja, katerega obraz je bila, Goldenpalace. Njihova predstavnica je postala leta 2006, po tem, ko ji je umrl sin.

(foto: Daily Mail)

Kot so povedali pri Golden Palacu, je bila ideja pozlačenih fotografij prav Annina, rekla je, da je ''čarobna''. ''Želela je ujeti trenutek s početjem nečesa norega, nepozabnega in zabavnega, kakršna je bila tudi njena osebnost.'' Dodali so, da so slike sedaj objavili kot spomin na starletin ''svobodni duh in norčav smisel za humor, ki ga je poznal cel svet, vključno z širokim krogom oboževalcev.''


Nekateri se sprašujejo, če ni Anna dobila navdiha za zlato pri Shirley Eaton, ki je leta 1964 bila pobarvana v zalto barvo za film o Jamesu Bondu, Goldfinger. (foto: Daily Mail)

Anna Nicole Smith je 8. februarja leta 2007 pri le 39 letih nesrečno umrla zaradi prevelikega odmerka mamil v hotelski sobi na Floridi. Za seboj je pustila hčerko, ki sedaj živi z očetom in je izrezana podoba svoje mame. (oba na sliki spodaj)

(foto: Daily Mail)