"Lepo je bilo igrati z ostalimi dekleti; če še niste opazili, v filmih ravno nimam prijateljic,“ je v intervjuju za Marie Claire izjavila igralka. Dodala je, da tudi v resničnem življenju nima ravno veliko prijateljic: "Imam nekaj prijateljic, a veliko sem doma. Nisem tako zelo družabna. Z njimi ne počnem veliko stvari in zelo sem navezana na dom.“

Angelina Jolie, igralka, režiserka in mati šestih otrok je poudarila, da govori s svojo družino in z Bradom. Igralka namreč meni, da nima veliko prijateljic s katerimi bi se lahko pogovarjala. Dodala je, da je Brad pravzaprav edina oseba s katero se lahko pogovarja.

"Brad je razširil moje življenje. Zgradila sva družino. Ni le ljubezen mojega življenja, je moja družina. To je zame zelo pomembno. Od Brada sem se verjetno naučila to, da je mogoče imeti takšno družino, katere dobrobit postavljaš pred sebe,“ je igralka na kratko opisalo njeno in Bradovo razmerje. Dodala je, da otroci želijo, da se poročita, a da se njima nikamor ne mudi.

Ena izmed redkih žensk, ki se ima za njeno prijateljico je priljubljena pevka Gwen Stefani. Združuje ju morda ravno to, da so njuni otroci približno enako stari, navaja revija. Dekleti sta prijateljici od leta 1998. "Z Gwen nama nekako vedno uspe, da sva noseči istočasno,“ je še pojasnila Joliejeva.