Z novo podobo je zelo zadovoljen tudi naš priznani slovenski porodničar, dr. Aleksander Merlo, ki poudarja, da je bilo letošnje Miklavževo darilo za njihovo bolnišnico še posebej radodarno: “Naša porodnišnica je bila potrebna temeljite prenove. Izjemno sem vesel, da naša sprejemnica, čakalnice in drugi prostori v pritličju te dni že sijejo v toplejših barvah. Zahvala gre predvsem družbi JUB, ki nam je zagotovila svoje okolju prijazne barve Jupol Junior, ter njihovim arhitektom, ki so za barvito prenovo naše stavbe pripravili ustrezne načrte. Verjamem, da se bodo pri nas tako obiskovalci kot vsi zaposleni zdaj še bolje počutili!"

Sašo Kokalj, direktor poslovnega razvoja v JUB-u je poudaril, da jim je takšno sodelovanje v ponos. Meni, da kot uspešno slovensko podjetje razumejo svojo družbeno odgovornost in sodelujejo v akcijah, ki imajo dobrodelni pomen. Naloga podjetja ni samo ustvarjanje in kopičenje dobička, ampak tudi vračanje v okolje.

Postojnska porodnišnica javnosti ni poznana le po izjemni strokovnosti svojih zdravnikov in sester, pač pa k ugledu porodnišnice prispeva tudi njihov nadvse prijazen odnos do vseh uporabnic, ki prihajajo v to ustanovo. V njej se je rodilo kar nekaj znanih Slovencev in med porodnicami je tudi vrsta naših znanih pevk in voditeljic.