Teja je prve vtise po zmagi strnila takole: "Danes so zame tukaj najbolj navijali moji prijatelji in fant. Moja klapa me je podpirala. Sicer sem pa zmage zelo vesela in sem prepričana, da mi bo pomagala pri moji poti v glasbenem PR-u, menedžerstvu in organizaciji koncertov."

Lepa soseda po izboru fotografov je postala 16-letna Sara Plaskan s Polzele, lepa soseda po izboru bralcev Hopla je 18-letna Valentina Stokič iz Ljubljane, druga spremljevalka je 19-letna Špela Vode iz Mengša in prva spremljevalka 17-letna Nika Orešnik iz Žalca.

Prireditev je vodila nekdanja lepa soseda Neža Marolt, dogajanje pa so popestrili glasbeni gostje Gašper Rifelj, Katja Koren, Marko Vozelj in Maja Keuc. Seveda ni šlo tudi brez obiska Miklavža, ki je godoval ravno na dan izbora.

Izbor je imel letos tudi dobrodelno noto, saj je vsaka od finalistk lastnoročno izdelala majhno pozornost, ki jih bodo skupaj odnesle v Dom za ostarele Prebold in tako popestrile ta praznični čas tistim, ki so osamljeni.

Nad izborom nove lepe sosede pa je navdušena tudi odgovorna urednica Hopla Tanja Keršmanc, ki nam je povedala: "Zelo me veseli, da so v akciji spet blondinke in prepričana sem, da bo Teja odlična lepa soseda, saj združuje lastnosti, kot so komunikativnost, simpatičnost, toplina, tako da bo naš tednik dobro zastopala. Kar se tiče zmagovalke po izboru bralcev Hopla Valentine, pa mislim, da imajo bralci vedno prav."

Tina Starc, lepa soseda 2010, je s svojo naslednico zelo zadovoljna, toda še posebno jo je navdušilo nekaj drugega: "Letošnje finalistke so oddajale res tako neverjetno pozitivno energijo, da sem, ko sem se družila z njimi, jih spoznavala in jim dajala napotke, zaradi te energije tudi sama kar žarela. Vsem sem resnično privoščila zmago in predvsem to lepo izkušnjo, ki jo prinaša naziv lepa soseda."