Tukaj lahko čez dan uživate v oazi bazenov, raziskujete ponudbo savn, se prepuščate spretnim rokam maserjev, uživate katero izmed številnih terapij ali se predajate dobri kulinariki, naboru dobrih vin, ob večerih celo plesni glasbi... Okolica vabi na sprehod, bližnji Podčetrtek v raziskovanje in širša okolica je kot pisana pahljača drobnih turističnih biserov: zanimivosti Olimja, Virštanja, Svetih gor nad Bistrico ob Sotli, Podsrede, Rogaške Slatine. Na goste čakajo pokušnje vin in piva, čokoladni butik, konjeništvo, farma jelenov in koča Čarovnica. Tukaj so turistične kmetije, vinotoči, muzej stare kmečke opreme in še mnogo drugega.

Ko zima prinese praznike

Predstavljate si, kako v dvoje, z družino ali s prijatelji, s svojimi najdražjimi, pobegnete v ambient zimske idile, varnega zatočišča in kjer iz vode in prijaznega vzdušja črpate nove krepčilne energije za zdravje in veselje življenja. Iz bazena opazujete ples snežink. Za udobje skrbijo drugi. Čas stoji. Vaše počutje je odlično.

Božič in silvestrovo prinašata poseben čas leta. Praznično vzdušje se širi v prostor in ponudba Term Olimia ga plemeniti s svojimi programi in storitvami. Številna doživetja so tik pred nami, kajti naši gostje bodo poleg klasične ponudbe doživeli: postavitev jaslic, okrasitev božičnega drevesa, pohod z baklami k polnočnicam, prihod Božička, igre v in ob bazenu, havajsko zabavo, zabavo z baloni, piratsko ter mehiško zabavo na bazenu v Termaliji z didžejem, večer stand up komedije...

Silvestrska zabava v hotelu Breza prinaša užitke ob zvokih Ansambla Show mix, silvestrovanje za otroke s Smrkci, buteljko za dva ob večerji, penino ob polnoči...

Vse, ki sanjate o silvestrovanju v toplih krajih, vabimo na eksotičen skok v novo leto v bazenih Wellness centra Termalija in na doživetje silvestrske zabave v kopalkah. Vroči ritmi Afrike, družba divjih plesalk, razkošna "all inclusive" večerja, zabava z didžejem in sproščeno okolje termalnih bazenov bodo poskrbeli za to, da bo najdaljša noč v letu minila kot blisk na toplem tropskem nebu.