"Rojena sem v znamenju kozoroga, ki ga indigo barva zagovarja kot simbol moči. Navdihnili so me tudi indigo otroci, ker sledijo svoji intuiciji, duši in vidijo stvari z višje duhovne perspektive. Intuitivna sporočila so zame najpomembnejša in so vodilo mojega življenja. Želim si, da bi skozi moje modre oči ugledali moj karakter, ker naj bi oči predstavljale ogledalo duše," je o naslovu še dejala pevka.

Album s skladbami v slovenskem in angleškem jeziku je nastajal skoraj dve leti, saj je Keučeva iskala pravo zvočno podobo za melodije, ki jih je ustvarjala že od svojega 14. leta. Pod dvema besediloma sta se podpisala Rok Vilčnik in Sebastijan Duh kot soavtor. "Besedila so avtobiografska. Nastajala so glede na karakter komada," je pojasnila pevka.

Pri nastajanju albuma so sodelovali še Krešimir Tomec in Marco Grabber in basist Tadej Kempl. Pevka je o svoji ekipi povedala: "Gre za ljudi z občutkom za glasbo, ki je meni najbolj blizu, torej soul, funk, in vesela sem, da smo vložili maksimalen trud v vsako skladbo, poleg tega pa je bilo druženje v studiu izjemno prijetno."

Skladba, ki spremlja izid albuma in zveni v prazničnem decembrskem vzdušju, se imenuje Ta čas. Zanjo je posnela tudi videospot, ki te dni prihaja na televizijske postaje, so sporočili iz agencije ReflektorMusic.

Keučeva se je kot slovenska predstavnica s pesmijo "No one" na letošnjem izboru za pesem Evrovizije s 96 točkami uvrstila na 13. mesto, v drugem polfinalu pa je bila na tretjem mestu. V finalnem tekmovanju je od nacionalnih žirij prejela 160 točk, kar jo uvršča na četrto mesto po izboru žirij. V drugem predizboru pa so ji žirije namenile največje število točk. Letošnji Eurosong se je sicer v Düsseldorfu sklenil 15. maja v zgodnjih jutranjih urah z zmagovalno pesmijo "Running Scared" Ella in Nikki iz Azerbajdžana.