Nenavaden izdelek, ki so ga poimenovali Little printer (mali tiskalnik) je kockaste oblike in paše v dlan. Namenjen je tiskanju vsebin spletnih vsebin in drugih vsebin, ki se prenašajo s pomočjo komunikacijskih naprav, da pa bi bil videti še bolj prikupno, ima tudi dve nogi in obraz.

Mali tiskalnik pravzaprav ni običajen tiskalnik. Gre za osebni tiskalnik interakcijskih in mini-časopisnih vsebin, pri čemer BERGU pomaga britanski časopis The Guardian, tiska pa tudi vsebine družabnih medijev kot sta forsquare in facebook. Vsebine, ki se jih da natisniti na majhne lističe v velikosti računov, pa bodo ustvarjali tudi pri BERGU.

Mali tiskalnik nastavite s pomočjo aplikacije za mobilni telefon, določite vsebine, ki vas zanimajo, tiskalnik pa vam bo izbrane vsebine natisnil, ko se boste za to odločili.

Direktor BERG-a Matt Webb meni, da je papir idealen vmesnik za družabne medije, dodaja pa, da pri tem vsekakor ne misli na medije, ki vas vsak trenutek obmetavajo z brezsmiselnimi sporočili in podatki. V mislih ima predvsem družabno interakcijo med manjšimi skupinami. Med koristne uporabe našteva tudi hitro in prijetno komunikacijo med družinskimi člani.

"Ljubimo fizične stvari. Papir je odličen, ker je narejen za deljenje,“ pojasnjuje Webb. "Nanj lahko narišete uganko in jo izročite prijatelju, nanj lahko napišete rojstnodnevne opomine, ki jih obesite na hladilnik. Tam jih vidi vsa družina. Papir je pravzaprav tehnologija, ki je narejena za dom poln ljudi.“