In da ne bodo ostali praznik rok, Elvis Costello svojim oboževalcem sporoča, naj namesto njegovega raje kupijo "veliko boljši" album Louisa Armstronga.

Prošnjo oziroma nasvet, kakor bi temu tudi lahko rekli, je Costello objavil na svoji uradni spletni strani pod naslovom "Steal this record" (v prostem prevodu Ukradi ta album, op.p.). V njem Costello oziroma njegov alter ego, častiti Jimmy Quickly, minister za informacije, pojasni:

"Ta zbirka vsebuje številne fotografije in risanke, pa tudi nekaj rock'n'roll glasbe in balad. Na žalost pa na www.elviscostello.com tega ne moremo priporočiti, saj je cena napačna ali pa satirična."

V zbirki bodo kupci našli CD, DVD, vinilno ploščo, knjigo s trdimi platnicami in pa podpisano voščilnico, celotna zbirka pa stane okoli 150 evrov. Več kot očitno je, da se je Costellu cena zdela previsoka, a se založnika ni dalo prepričati. In kaj je storil glasbenik? V imenu svojih podpornikov in oboževalcev jim je napovedal vojno.

Častiti Jimmy Quickly kupcem svetuje nakup posebne zbirke Louisa Armstronga “Ambassador of Jazz”, posebno izdajo, v kateri bodo našli 10 novo izdanih albumov in imitacijo kovčka z njegovim vzdevkom Satchmo na njem.

Doda še, da bodo izdelki, ki jih bodo našli v njegovi zbirki, kmalu na voljo tudi posamezno.