Resničnostna serija jim je prinesla milijone in jih povzdignila med zvezde. Američani so navdušeni nad veliko družino, ki živi luksuzno življenje, a en Britanec je javno povedal, da se mu zdijo prav "vsi člani klana Kardashians p******i idioti“, poroča Daily Mail.

V intervjuju za revijo GQ je še izjavil, da se mu zdi naravnost neumno, da nekdo gradi kariero na zasebnem življenju. Dodal je, da je prav, da javnosti pokažeš, kdo si v resnici, a kar počne družina Kardashians, gre prek vseh meja.

"Zasebnosti ne moreš odkupiti nazaj. Ooh, hočem biti sam. J****e se! Bili smo v tvoji dnevni sobi. Bili smo ob rojstvu tvojega otroka. Posnel si ga za nas in nam pokazal posteljico in zdaj hočeš zasebnost?“ je njegove besede, ki jih je izrekel v intervjuju, navedel portal.

Člani klana Kardashians igralcu Danielu Craigu niso najbolj ljubi (Foto: Daily Mail).

"Poglejte družino Kardashians, vredni so milijone. Mislim, da jim tudi pred tem ni šlo slabo, a poglejte jih sedaj. Ko jih vidiš, si sam pri sebi misliš, da se moraš samo obnašati kot idiot na televiziji in za tvoje obnašanje ti potem plačajo milijone.“ Dodal je še: "Ne sodim jih – no, pa jih, očitno.“