Album z naslovom Prava ljubezen je izšel pred tednom dni, prinaša pa 18 ljubezenskih pesmi, ki jih je Berlusconi napisal in zapel s svojim prijateljem, neapeljskim pevcem in kitaristom Marianom Apicello.

"Imam en primerek v skladišču, vendar ne vem, ali naj ga dam na police. Nihče razen novinarjev ni pokazal zanimanja zanj," je dejal eden od trgovcev v Rimu.

Tudi v drugi prodajalni z glasbo, ki se nahaja na eni najživahnejših rimskih ulic Via Corso, so povedali, da imajo en primerek CD-ja, vendar ga prodajalec na policah ni mogel najti.

Mariano Apicella je sicer zatrdil, da 75-letni "vitez", kot kličejo Berlusconija, sicer znanega po številnih spolnih aferah, ne bo odnehal od pisanja ljubezenskih pesmi. "Dober je na tem področju. Romantičen je. Izžareva strast, tega nimajo vsi," je pojasnil.

Prava ljubezen je četrti skupni CD Apicelle in Berlusconija, ki je v mladosti služil denar s prepevanjem na luksuznih križarkah. Berlusconi se je tudi večkrat rad pohvalil, da je s svojim žametnim glasom očaral poslušalce, poroča francoska tiskovna agencija AFP.