Na odru mu bodo pomagali člani njegove skupine (Ema Gagro - vokal, Peter Dekleva - kitara, Andrej Zavašnik - bobni, Anej Kočevar - bas, Jernej Jurc - klaviature ), pa tudi gosti (Grega Skočir, Recycleman in drugi), koncert pa bo v posebni izdaji koncertnega cikla YU GO! predstavil na odru katedrale Kina Šiška.

Gušti se na koncert pripravlja v kleti Grada Kodeljevo, saj bo pesmi z novega albuma 'Naša stvar' premierno izvedel v živo. Ne bo pa pozabil niti na svoje največje uspešnice iz preteklosti. Koncert bo torej mešanica pesmi, ki še čakajo, da postanejo hiti, in tistimi, ki so že skorajda ponarodeli in jih že leta lahko poslušamo prek radijskih valov.

Guštiju se je na vajah pridružil tudi dolgoletni prijatelj in nekdanji kolega, legendarni frontman skupine Big Foot Mama, Grega Skočir. Ta se bo pevki Emi Gagro pridružil za mikrofonom v enem od Guštijevih hitov potem pa še sam zapel nepozaben bigfootovski komad.

Ob Guštiju bo na odru tudi Recycleman s katerim delita dragocene spomine na čas, ko sta kot mlada glasbenika bila del ljubljanske nadobudne glasbene scene.

Več o tem si lahko preberite tudi v Guštijevem blogu: http://mihagustin.blogspot.com/

Yu Go! special večer bo otvoril koncert Guštijevih posebnih gostov - trenutno najbolj vročega sarajevskega rock benda LETU ŠTUKE, ki je letos izdal odlični album Brojevi računa in ki ga poznamo tudi po sodelovanju z Darkom Rundkom v komadu Sunce.