Vir blizu nekdanjih zakonec je povedal, da sta Demi in Asthon prakticirala odprto vezo, pojavljajo pa se tudi trditve, da je bila 49-letnica biseksualna. "Demi žensko privlačijo ravno toliko kot moški, zato od Ashtona tudi ni vedno uspela dobiti tisto, kar je potrebovala,“ je povedal vir.

Spregovoril je tudi o njunem dogovoru glede odprte veze. "Vsi v Hollywoodu so vedeli za njun sporazum, a je dejstvo ostalo skrito javnosti. Ni je motilo, če je Ashton flirtal naokoli in imel 'lažje' veze. Nekako sta v vseh teh letih uspela zvoziti. Drug drugega sta spoštovala, zanju je bilo zabavno.“

Vse pa se je spremenilo, ko so podrobnosti Ashtonovih afer začele curljati v javnost. Njun liberalni pogled na veze je hitro dobil grenek priokus. "Menim, da je precej očitno, da sta imela veliko situacij v povezavi z odprtimi vezami. Očitno tudi pogoste trojčke, včasih brez Demi v dvojčke, kar je pripeljalo do ločitve,“ je Piersu Morganu povedala komedijantka Chelsea Handler, sicer znanka para.

Prva afera Kutcherja, ki je prišla v javnost, je bila z Brittney Jones. "Ljudje so tako dolgo menili, da sem lagala in si preprosto zmišljevala strastne noči z Ashtonom. Ta mi je povedal, da imata z Demi odprto vezo, in da pravzaprav ne vara. Sedaj lahko zares spregovorim o Ashtonu in upram, da bodo ljudje verjeli moji zgodbi,“ je povedala Jonesova.

Ni bilo rešitve

Zakonca sta vezo poskušala zakrpati tudi v hiši Brucea Willisa, sicer nekdanjega moža Demi, na Karibih. Kljub romantični lokaciji se je Demi odločila za ločitev.

Prejšnji teden je par prispel na otok, Demi naj bi od 33-letnega Ashtonu zahtevala določena zagotovila, a ji je ta dal nezadostna, zato se je naposled odločila za razvezo.