Predstavnik palače je vse, ki so spraševali, ali je to res, na kratko odpravil z besedami: "Ne komentiramo špekulacij!" Ameriška opravljiva revija je ekskluzivno "izvedela" veliko več kot samo to, da je Kate noseča.

Zanosila naj bi pred približno šestimi tedni, princ William pa naj bi skoraj omedlel, ko mu je razkrila to novico. Pa tudi to še ni vse. William naj bi si na skrivaj želel hčerkico, njegov oče Charles vnukinjo.

Mladi kraljevski par, ki bo sedel na prestol, ko ga bosta zapustila Charles in Camilla - prej ga morata še zasesti - naj bi izbral že tudi imena. Če bo punčka, bo Alice ali Rose, če bo fant, pa bo Edward, Philip ali Michael. Določila naj bi že tudi sobo, ki bo postala otroška soba. In tako naprej...

Kdor verjame v palčke

Kdor verjame v vse to, verjame tudi v palčke. Ameriška revija In Touch si je vir iz Buckinghamske palače gotovo na suho izmislila. Sorodna revija Star piše, da je Kate pred dnevi "zanosila" že tretjič po aprilski poroki: tokrat naj bi pričakovala ne enega, ampak dva otroka skupaj - dvojčka. Fantka in punčko.

Najnovejša ugibanja o nosečnosti 29-letne Kate, ki je s poroko postala ne samo vojvodinja, ampak tudi princesa William, grofica in baronica, so se se začela, ker se je enkrat javno pobožala po trebuhu, ker se menda oblači v bolj ohlapne obleke in ker je med obiskom na Danskem odklonila oreščkovo maslo, ki ga odsvetujejo nosečnicam, ker lahko povzroči alergije pri nerojenih otrocih.

Hkrati naj bi Williamu namenila pomenljiv pogled. V Veliki Britaniji mnogi mislijo, da Kate pretirana vitkost ovira pri zanositvi, zelo verjetno pa se trenutno verjetno še bolj posvečata načelno najbolj priljubljeni človekovi "aktivnosti", saj v začetku prihodnjega leta celih šest tednov ne bosta imeli priložnosti zanjo: princ William bo šest tednov služboval na Falklandskih otokih.