Ob vodstvu Nashvilla s 3:1 so gostje v upanju na preobrat dobro minuto pred koncem iz igre povlekli vratarja in ga zamenjali s šestim hokejistom v polju. Tvegana poteza se jim ni obrestovala, saj so v prazno mrežo dobili še en plošček in tekmo izgubili s 4:1.

Če so zadetki v nebranjen gol kar pogosti in ponavadi napadalcem ne povzročajo prevelikega izziva, ko se le-ti znajdejo v napadalni tretjini s ploščkom, vrata pa so prazna, pa je zato toliko bolj nenavadno, kadar igralec zgreši lahko tarčo.

Morda se zgrešen strel oprosti, kadar strelca ovira nasprotni branilec ali pa če je strel sprožen prek celega igrišča iz svoje tretjine, toda to, kar si je tokrat privoščil napadalec Nashvilla, je neopravičljivo. Smith se je povsem neoviran znašel pred praznimi vrati, kar pa ga je očitno zmedlo, saj je iz neposredne bližine plošček namesto v mrežo poslal pod streho dvorane. Gledalci verjetno niso mogli verjeti svojim očem, ko so ugotovili, da plošček ni končal v golu, Smithov spodrsljaj pa je pošteno nasmejal tudi komentatorja.

Kako se stvarem streže, je Smithu minuto kasneje pokazal Matt Halischuk, ko je prazna vrata zadel iz svoje polovice igrišča.