V kočarski hiši domačije Šumej iz 19. stoletja si je mogoče ogledati pravo črno kuhinjo in spoznati tradicionalne načine sobivanja človeka in narave. Predvsem otroci bodo na približno dve uri trajajočem pohodu spoznali bujni rastlinski in živalski svet ter kulturno dediščino.

November zna biti že kar precej hladen, včasih deževen in mračen, a nas prav nič nas ne skrbi, da bi nas presenetilo slabo vreme, saj smo otroško počitniško animacijo s škratom Vitkom predvideli tako, da nam vreme ne more prekrižati načrtov za zabavo. Škrat Vitko se bo z otroki skrival, telovadil, ustvarjal in najbrž spet ušpičil kakšno nepozabno vragolijo.

V neposredni bližini hotelov je trim steza s postajami za telovadbo z različnimi težavnostmi, v parku najdemo vrtni šah z ogromnimi figurami, ki je, še posebno za otroke, posebno doživetje. Izlet v Dolino mlinov je prijeten sprehod, ki popelje obiskovalce v preteklost, saj si lahko ogledajo, kako so mlinarji včasih mleli žito v moko. Zelo zanimiva bosta obisk farme nojev ter ogled farme jelenov, damjakov in muflonov. Gostje si lahko izposodijo kolesa ali palice za nordijsko hojo.

Prav vsi upokojenci, ki izkoristijo program Lepo je biti upokojenec, so navdušeni nad POPOLNOMA BREZPLAČNIM PREVOZOM od doma do Term Dobrna in nazaj. Pari bodo počivali in prebujali romantiko ter izkoristili mnoge storitve v dvoje: Savna studio Tisa v dvoje, marmeladna, čokoladna in medena masaža, romantične kopeli in večerje.

Z jesenjo pa k nam prihaja še ena novost. K fizičnemu in psihičnemu ravnovesju bo vse ženske s posebno jogo za hormonsko ravnovesje popeljala gospa Barbara Habič Pregl. Program je primeren za vsako žensko, ne glede na starost, še posebno pa za tiste, ki občutijo številne motnje, težave ali bolezenske znake, ki so posledica slabega hormonskega delovanja.

Decembra izide naša že 12. številka revije Terme Dobrna. Bralci ki bi jo želeli prejemati, nam lahko svoje podatke (priimek in ime, domači naslov) pošljejo na info@terme-dobrna.si in popolnoma BREZPLAČNO jim jo bomo poslali na dom.

PROMOCIJSKO BESEDILO