Razkošje bazenov, vodne atrakcije, wellness programi, svet savn, športne aktivnosti, vrhunska kulinarika, namestitev v hotelih, apartmajih, kampu, nepozabna avantura v indijanski vasi ali gusarskem zalivu, golf na Mokricah…

V Termah Čatež se za vsakogar nekaj najde, glavni magnet pa še vedno ostaja Termalna riviera.

Pod tri kupole zimske Termalne riviere vabijo bazeni, whirlpooli, slapovi, masažna ležišča... Ko je počasnosti dovolj, sledi zabava med valovi ali na divji reki. Spustite se v vodno doživetje po toboganu skakalnica ali kamikaza in ujemite svoj val na progi za deskanje. Ljubitelje hitrih spustov navdušuje tobogan z zaprto cevjo s svetlobnimi učinki, iskalce presenečenj pa drevo doživetij.

Za dodatno sprostitev v zimski Termalni rivieri poskrbi Savna park z osmimi različnimi savnami, med katerimi res ne bo težko najti tiste, ki najbolj ustreza vaši koži in telesu. Za popoln oddih in sprostitev poskrbijo v njihovih wellness centrih. Naj se razvajanje začne z dotiki vulkanskih kamnov, zeliščnimi snopki ali masažami z raznovrstnimi eteričnimi olji. Parom in individualnim gostom ponujajo vrsto sprostitvenih programov, med katerimi so tudi rimsko-irske kopeli z dvanajstimi toplo-hladnimi in suho-vlažnimi kopeli, po katerih se boste počutili kot prerojeni.

Božič in novo leto v razkošju termalnih užitkov

Obdarite tudi sebe in nas obiščite v času božično-novoletnih praznikov. Animacijski program zopet obljublja dogajanje, nad katerim ne bodo navdušeni le otroci. Obisk Miklavža, Božička in dedka Mraza, okrasitev novoletne jelke in obdaritev otrok, dan deskanja, nočno kopanje… Vse to in še več se bo dogajalo v Termah Čatež na Čatežu. Več na www.terme-catez.si!

promocijsko besedilo