"Mislim, da to, kar se je včeraj zgodilo, se Krimu še nikoli ni. Ni še imel take sreče. Sam sem že poklical v Podravko in se jim zahvalil. Seveda se nam je odvalil kamen od srca, saj smo rešili sezono, tudi sponzorji so si oddahnili. Zdaj imamo dva meseca časa, da se še bolj organiziramo. Naredili smo sicer ogromno v tem času, kar se organizacije tiče, ampak čudežev se ne delati. Zadovoljen sem, da smo podpisali vse sponzorske pogodbe za naslednja štiri leta, tako da smo s te strani klub stabilizirali," je po tekmi, na kateri so slovenske prvakinje klonile pred Larvikom, povedal direktor Krima Goran Dujić.

Tako kot mnogi Krimovi navijači tudi Dujić ni zadovoljen z igro, ki so jo prikazale igralke v večini prvega dela (predvsem bode nemoč v napadu), ampak ostaja optimist. "Jaz verjamem, da slabše od tega ne moremo igrati. Lahko je samo bolje. Pustimo se presenetiti, jaz verjamem v najboljše. Krim lahko v drugem delu napravi hudo presenečenje. To je moje mišljenje," meni Dujić, ki bo jutri na Dunaju čakal na tri ekipe, s katerimi se bodo Ljubljančanke merile v drugem delu. Krim bo dobil dve zmagovalki skupin iz uvodnega dela ("na izbiro" so Budućnost, Györ in Valcea) in eno drugouvrščeno (Midtylland, Metz, Itxako).

Glede na to, da so nekatere okrepitve v jesenskem delu razočarale, se samo po sebi poraja vprašanje, ali bodo bodo pri slovenskih prvakinjah pred drugim delom znova kaj posegali v igralski kader. "Za naslednjo sezono že imamo zbrano ekipo. Kaj se lahko zgodi v decembru, pa ne morem povedati. Vprašanje, če bomo šli v kakšne investicije. Namreč, ko pogledaš, kako dobro igrajo domače igralke, lahko tudi od tujk pričakuješ, da bodo prišle v pravo formo. Vem, da so dve, tri tujke v slabi formi, ampak verjamem, da se bodo vrnile," je še dodal Dujić.