Oblikovalka Irina Šapošnikova je dejala, da je počaščena, da je lahko oblikovala obleko za pop zvezdnico. "Lady Gaga je ena najbolj elegantnih in najbolj inspirativnih osebnosti tega stoletja," je dejala in dodala: "V tej obleki je čudovita!"

Na dražbi bo naprodaj tudi puška, s katero je Lady Gaga streljala v videospotu za pesem "Born This Way". V avkcijski hiši se zanjo nadejajo iztržiti 6000 dolarjev (4300 evrov), je povedal predsednik Julien's Auction Darren Julien.

Na dražbi bo med drugim mogoče kupiti še skico, na kateri je John Lennon upodobil sebe in Yoko Ono leta 1969 v času, so sta z Yoko Ono dvakrat po en teden ostala v postelji v protest proti vojni v Vietnamu. V avkcijski hiši računajo, da bodo zanjo dobili 50.000 dolarjev (36.000 evrov).

Ponudili bodo tudi kostume, ki sta jih Lenon in Paul McCartney nosila v filmu "Help", podpisano kitaro Gretch iz Bonove osebne kolekcije, kostume, ki sta jih na koncertih nosila Mick Jagger in Kurt Cobain ter obleko, ki jo je Cyndi Lauper nosila v videospotu za pesem "Girls Just Wanna Have Fun".

Dražba se bo začela 1. decembra. Predmete iz ponudbe si bo mogoče ogledati v avkcijski hiši od 21. novembra dalje.