Za zanesljivo napredovanje med osem najboljših klubov v Evropi potrebuje Krim zmago proti aktualnemu evropskemu prvaku Larviku, ob morebitnem porazu Viborga v Koprivnici pa bi si lahko slovenske prvakinje privoščile tudi remi ali celo poraz. Vsekakor pa igra, ki jo je ekipa trenerja Toneta Tislja pokazala proti Podravki, ne daje veliko razlogov za optimizem. Po številnih rezultatskih preobratih so Hrvatice v končnici povedle z 19:17 in 20:18, kljub slabi igri pa je Krim v 58. minuti le izenačil (20:20).

Kljub izključitvi Sanje Damnjanović je Podravka z igralko manj v predzadnji minuti povedla z 21:20, po izenačenju na 21:21 (z igralko več je zadela Andrea Penezić) pa je Lidija Horvat slabih 40 sekund pred koncem ob številčni premoči gostiteljic priigrala gostjam novo vodstvo (22:21). Sledila je še ena izključitev na hrvaški strani, prav v zadnji sekundi pa je Danka Kristina Bille Hansen z desnega krila dosegla izenačujoči zadetek (22:22).

"Tekmo smo začele v krču in tako igrale skoraj ves čas. Glede na zelo slabo igro moramo biti zadovoljne s točko," je priznala Andrea Penezić. Trener Tone Tiselj ni mogel razumeti, zakaj je njegova ekipa igrala tako slabo: "Ne vem, zakaj je bila tekma tako slaba, saj ni odločala o ničemer. Vse se bo odločalo v nedeljo. Težko razumem, zakaj smo igrali tako slabo, predvsem v napadu, imeli veliko število tehničnih napak, ker to bi lahko bila povsem sproščena tekma."