Poleg članov družine so Puca na zadnjo pot pospremili najbolj vidni predstavniki slovenskega in hrvaškega športa, med drugim trener Miro Požun, generalni sekretar Rokometne zveze Slovenije Leopold Kalin, njegovi nekdanji soigralci pri Celju Pivovarni Laško Rolando Pušnik, Roman Pungartnik in Dejan Perić, slovenski reprezentant Gorazd Škof, nekdanji direktor slovenske reprezentance Stane Ostrelič in mnogi drugi.

Od "Žoge", kot so Hrvati imenovali Puca, so se poslovili tudi njegovi soigralci iz zlate hrvaške reprezentance z olimpijskih iger iz Atlante leta 1996 in njegovi soigralci iz Zagreba, s katerimi je Puc dvakrat slavil v ligi prvakov: Zlatko Saračević, Zvonimir Bilić, Nenad Kljaić, Ivica Obrvan, Bruno Gudelj, Božidar Jović, alfa in omega hrvaškega rokometa Zoran Gobac, nekdanji slovenski selektor Kasim Kamenica in mnogi drugi.

Na pogrebu so bili tudi številni njegovi prijatelji iz sveta zabave in športa, med drugim tudi Zoran Predin in Toni Cetinski, nekdanji teniški as Goran Ivanišević, košarkar Dino Rađa, vaterpolist Dubravko Šimenc, izvršni podpredsednik nogometnega kluba Dinamo Zdravko Mamić in mnogi drugi.

Slovenski ljubitelji rokometa se bodo od Puca poslovili v soboto v Celju. Na pobudo Rolanda Pušnika in Dragane Jusupović bosta v dvorani Zlatorog na sporedu dve tekmi: ob 17. uri se bosta pomerili slovenska olimpijska rokometna reprezentanca iz Sydneyja leta 2000 in zlata hrvaška olimpijska rokometna reprezentanca iz Atlante 1996, ob 19. uri pa bo še tekma med slovensko reprezentanco ter Celjem Pivovarno Laško.

Puc je rokometno kariero začel v Šoštanju, nastopal pa je tudi za Borac iz Banja Luke, Zagreb, Celje Pivovarno Laško in Prule. Bil je edini rokometaš na svetu, ki je na olimpijskih igrah nastopal za tri različne reprezentance.

Leta 1988 v Seulu je osvojil bronasto kolajno z Jugoslavijo, leta 1996 je bil s Hrvaško v Atlanti zlat, leta 2000 pa je bil s Slovenijo v Sydneyju osmi. Na klubskem področju je z Zagrebom dvakrat zmagal v evropski ligi prvakov. Za slovensko izbrano vrsto je zbral 34 nastopov in dosegel 120 golov.