Rok Klavora, ki si je finale na parterju pritelovadil z najvišjo oceno kvalifikacij, je v finalu kljub padcu v zadnji diagonali osvojil drugo mesto (14,250 točke), prav tako si je drugo mesto razdelil tudi v finalu preskoka (15,075).

Z dvema kolajnama se domov vrača tudi Alen Dimic, ki je nastopil kar v treh finalih. Na konju z ročaji, kjer Slovenija ni imela prvega konjenika Saša Bertonclja, saj se je odločil, da bo tekmo izpustil in sezono nadaljeval prihodnji konec tedna, je Dimic za izredno lep nastop prejel 14,200 točke in osvojil drugo mesto. Na bradlji je pristal tik za stopničkami na četrtem mestu (13,550), na drogu, kjer je meril povsem na vrh, je sestavo prikazal lepo, zataknilo pa se je pri seskoku, tako da je bil po veliki napaki na koncu tretji (13,250).

Tudi v ženskem taboru niso ostali brez kolajn. Fiona Novak je bila v finalu na gredi druga (13,566), Carmen Horvat pa tretja (12,866). Horvatova je nastopila tudi v finalu dvovišinske bradlje, kjer je z oceno 12,033 zasedla četrto mesto, četrto mesto pa je v finalu preskoka, kjer so nastopile le štiri tekmovalke, zasedla tudi Tina Ribič (12,716).