Kako poteka vaša rehabilitacija?

V sredo sem bil pri doktorju Janku Popoviču, ki je zelo znan ortoped, pri katerem mi je pregled dogovoril sam gospod Herman Rigelnik. Dobil sem protivnetno injekcijo, doktor pa trdi, da naj bi se poškodba sanirala v dveh tednih. A to bo šele začetek, saj moram pridobiti še fizično pripravljenosti, saj so moje noge precej opešale.

Kakšen je vaš komentar prvih dveh tekem ACH Voleyja v ligi prvakov?

Proti Toursu je bilo vse mlahavo, saj ni bilo nikogar, ki bi potegnil moštvo za seboj. Tokrat je bil to Ropret, ki je dobro spremenil igro. Po dobljenem nizu so vsi sprostili. Treba je pohvaliti Rašića, ki je na koncu zbral kar osem blokov. Vsi so začeli opravljati svoje delo. Tudi Šket od tretjega niza dalje.

Boste pogrešali izgubljeno točko proti Budvanski Rivijeri?

Na prvi tekmi v Franciji bi bilo zelo priporočljivo, če bi osvojili kakšen niz. Dobro se spomnimo, kako smo lani na začetku zmagovali in imeli na koncu isto zmag kot Jastrzebski, a smo bili za njimi zaradi slabšega količnika dobljenih in izgubljenih nizov. Vedno odloča zelo malo točk. Prava žalost bi bila, če bi ključne točke v tretjem nizu dobila Budva. Sploh si ne upam pomisliti, kaj bi bilo, če bi izgubili z 0:3.