Vlašićeva je imela v Dubaju za trening na razpolago dva stadiona, odločila pa se je ravno za tistega, kjer je imel skoraj istočasno trening s svojim moštvom tudi legendarni Argentinec, ki je trenutno trener dubajskega kluba Al-Wasla.

Po izrecnih navodilih Maradone je v času treninga njegovega moštva na stadion prepovedan vstop vsem osebam in sprva so bila vrata zaprta tudi Blanki, ki je bila tam v družbi svojega očeta. Toda ko je nekdo iz strokovnega štaba nogometnega kluba Maradono opozoril na prisotnost svetovno znane atletinje, je prišlo do prisrčnega druženja in rokovanja med njima, Diego pa naj bi Vlašičevo tudi prepoznal. Po izmenjavi nekaj besed, sta se svetovna zvezdnika skupaj tudi fotografirala.

Ko je nato Blanka povprašala nogometno legendo, če je kakšna možnost, da ji dovolijo trenirati na stadionu, je Diego velikodušno dejal, da so zanjo vrata stadiona vedno odprta, tudi ponoči, če si tako zaželi. Tako je hrvaška atletinja opravila trening istočasno kot nogometaši Maradoninega moštva.

Po treningu sta se Hrvatica in Argentinec ponovno pozdravila in si obljubila, da se januarja ponovno vidita. Takrat ima Vlašičeva namreč v planu, da se na tritedenske priprave ponovno poda v ta konec sveta, ko bo trenirala v prestolnici sosednje države, v Dohi.