Najdražja sladica na svetu

Če se boste v kratkem mudili na potovanju po Angliji in ne boste več vedeli, kam z denarjem, obiščite Lindeth Howe Country House Hotel v mestecu Windermere in si privoščite najdražjo slaščico na svetu, ki jo je ustvaril hotelski kuhar Marc Guibert. Čokoladna mojstrovina, vredna neverjetnih 25.000 evrov, ta hip sicer velja za najdražjo sladico na svetu, vendar pa svojega mesta v Guinnessovi knjigi rekordov ne bo dobila, dokler se ne bo našel junak z dovolj globokimi žepi, da si jo bo lahko privoščil. Če vas slučajno zamika, pa ne pozabite, da jo morate naročiti tri tedne vnaprej.

Kako izgleda najdražja sladica na svetu?

V ekstravagantnem čokoladnem pudingu se med drugimi prestižnimi sestavinami skrivajo žele iz penine in štiri vrste vrhunske belgijske čokolade z mešanico okusov breskve, pomaranče in viskija. Sladica je okrašena z užitnimi zlatimi lističi, namesto češnjice pa na vrhu kraljuje čisto pravi diamant. Postrežena je v elegantni embalaži, ki spominja na velikonočno čokoladno jajce.

Ker je tudi brez take sladice razvajanje v hotelih lahko nepozabno, si v iskalniku GOhq poglejte največjo ponudbo počitnic, hotelov in potovanj različnih ponudnikov na enem mestu, jih med seboj primerjajte in izberite najboljšo zase.