Cetinski se je na Perpetuum Jazzile sam obrnil z idejo, da "bi skupaj ušpičili kakšno njegovo skladbo" in jo premierno izvedli v puljski areni. "Kar že nekaj časa vztrajno prepeva Tony Cetinski, je pod drobnogled vzel naš Peder in spisal res hudobno priredbo. Nekaj prekurjenih glasilk, litrov popitih osvežilnih pijač, ur sekcijskih 'peglanj' intonačnih, ritmičnih in ostalih nesporazumov kasneje smo bili priče dlakedvigajočemu in očisolzečemu rezultatu," so zapisali člani Perpetuum Jazzile in zraven izrazili obžalovanje, da jim je skupen nastop s Tonyjem v areni na koncu spodletel.

Kot pravijo, pa jim je priredba vseeno tako močno zlezla pod kožo, da so sklenili posneti videospot. Pri tem jim je pomagal režiser Matija Ošlak, kot asistent režije pa se je izkazal Janez Trontelj.

Da bo nova priredba Perpetuum Jazzile tako uspešna kot prejšnje, pa že priča dejstvo, da si je novi videospot v manj kot dveh dneh po objavi na spletni strani YouTube ogledalo že več kot 23 tisoč ljudi (trenutno je številka višja še za 4000 ogledov), na svojih facebook profilih pa ga je objavilo 16 tisoč ljubiteljev te vokalne zasedbe.