Desetega oktobra 2010 so Slovenke prvo tekmo v ligi prvakinj odigrale prav v Koprivnici in zmagale s 35:30. Poleg strelsko razpoloženih Andree Lekić (7 zadetkov) in Andree Penezić (6) je največji delež k zmagi prispevala prav Grubišićeva, ki je proti rojakinjam zbrala 14 obramb. "Z njimi smo igrale na nedavnem pripravljalnem turnirju v Koprivnici in tesno izgubile, a prepričana sem, da niti me niti one nismo pokazale vseh kart," ocenjuje 24-letna Grubišićeva, ki ji bosta konkurenco v vratih delali 13 let starejša Sergeja Stefanišin in tri leta mlajša Neja Šoberl.

Po minuli sezoni, polni denarnih in drugih težav, je v igralskem kadru hrvaških prvakinj prišlo do velikega osipa. Kljub temu ima Podravka solidno ekipo, v kateri je le ena tujka - Srbkinja Sanja Damnjanović, ki je v sezoni 2009/10 nosila tudi dres Krima Mercatorja. "Nobene igralke ne bi posebej izpostavljala. Gre za dokaj mlado ekipo s številnimi hrvaškimi reprezentantkami, ki igra kakovosten rokomet," pravi Grubišićeva, ki o skupini B dodaja: "Vsi štirje klubi so sedanji ali nekdanji prvaki Evrope, kar je dovolj zgovoren podatek o kakovosti in izenačenosti. Naše načelo je, da gremo od tekme do tekme, zato zdaj razmišljamo le o Podravki. Šele po koncu tekme se bomo začele ubadati z Viborgom, ki v petek prihaja v Stožice."

Krimovke bo v Koprivnici spodbujal vsaj en avtobus navijačev, ki pričakujejo zmago. Trener Tone Tiselj je prepričan, da so Hrvatice močne kot kolektiv, nimajo pa izrazite posameznice, ki bi lahko sama reševala tekme. Na vprašanje, ali ima njegova ekipa takšno igralko, Tiselj (v Koprivnici napoveduje doslej najboljšo predstavo svojih deklet v tej sezoni) odgovarja: "Da. In to več: Bodnjeva, Grubišićeva, Franićeva, Penezićeva... Imamo individualno kakovostnejše igralke kot Podravka, a to pač ni vedno odločilno. Na koncu zmaguje ali izgublja kolektiv. No, seveda tudi mi nimamo takšne igralke, ki bi enostavno vzela žogo v roke in rekla - zdaj bomo pa zmagali!" Tiselj med glavne kandidate za naslov prvaka Evrope uvršča Budućnost, Oltchim in Györi, o Krimovi "skupini smrti" pa trdi: "Kdor bo uspel priti v drugi del tekmovanja, lahko premaga vsakogar v Evropi."