Festival bo danes uvedla dolenjska skupina Liquf, ki ji bodo sledili Primorci Low Peak Charlie. Nato bo oder zasedel eden prepoznavnejših raperjev z območja nekdanje Jugoslavije Edo Maajka, sledili mu bodo slovenska punk skupina Niet, hrvaška skupina Prljavo kazalište in slovenska punk rock skupina Pankrti. Prvi festivalski večer bodo zaključili predstavniki novega vala modernega rocka Dirtswitch.

Poleg bogatega glasbenega nabora bodo organizatorji poskrbeli tudi za pester spremljevalni program. V okviru športnih iger se bodo obiskovalci lahko pomerili v košarki, badmintonu, odbojki, nogometu in plavanju v Kolpi. Poskrbljeno bo tudi za zabaviščni park z rodeom, space trainerjem, bungy trampolinom, ameriškim gladiatorjem in ročnim nogometom. Potekale bodo tudi številne delavnice in tekmovanja.

Dogajanje na plaži ob reki Kolpi bodo popoldan in zvečer zapolnili številni didžeji in plesalci ter plesalke, v nedeljo pa bo na malem odru na vrsti nastop stand-up komikov.

Novost letošnjega festivala je, da se bodo obiskovalci, ki bodo kupili tridnevne vstopnice na info točkah Slovenskih železnic, lahko v dvoje popeljali do prizorišča po polovični ceni. Vlak bo ljubitelje dobre glasbe in zabave pripeljal do Črnomlja, od koder bo organiziran avtobusni prevoz do festivalskega prizorišča ter nazaj po koncu festivala.

Festival bo v nedeljo sklenila kultna zasedba Kultur Shock iz Seattla.