»V tem klubu so cilji vedno visoko zastavljeni. Moja slaba lastnost je, da se uspehov ne veselim dolgo, ampak hitro postanem lačen novih. Rezultati testiranja so pokazali, da so fantje dobro delali med poletjem in so tudi sami lačni novih uspehov. Ekipa je večinoma ostala taka, kot je bila lani. Priključili so se izkušeni vratar Gorazd Škof ter mlada Uroš Bundalo in Matevž Čemas. Vsi trije so po igralskih sposobnostih, kakovosti in karakterju prave okrepitve. Do sobote bo znano ime našega drugega desnega zunanjega igralca, saj imamo v teh dneh dva igralca na preizkušnji, na priprave pa bo z nami odpotoval samo eden,« je povedal koprski trener Fredi Radojkovič.

Cilji v domačih tekmovanjih so ponoviti lanske uspehe, torej osvojiti državni in pokalni naslov, če pa bo organiziran superpokal, želijo zmagati tudi na tej tekmi. V ligi prvakov bodo rumeno-modri merili na eno od prvih štirih mest v skupini in si tako skušali priigrati nastop med 16 najboljšimi klubi v Evropi. 

»Verjamem, da smo si v skoraj dveh mesecih premora dovolj dobro odpočili od rokometa in bomo zelo dobro opravili priprave na sezono. Igrali bomo na dveh zelo močnih turnirjih in hitro se bo videlo, kje delamo napake. Zdaj nestrpno čakamo na žreb v domačem prvenstvu,« je povedal kapetan ekipe Uroš Rapotec.